sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

"Onpa rauhallinen bostoni!!"

Viikonloppuna ehdittiin siis käydä sekä näyttelyharjoituspäivässä Ruskolla että mätsäreissä Loimaalla.

Ruskon näyttelytreenit olivat tosi hyödylliset etenkin minulle, koska ei ollut oikeen selkeetä käsitystä siitä, mitä kehässä pitää tehdä. Pääsin kärryille "kuvioista" ja Taisto sai treenata "häiriökoirien" seurassa.

Loimaan mätsärit olivatkin sitten astetta hurjempi kokemus. Pieni tila oli ahdattu mitä erilaisemmilla koirilla ja kaikki koittivat löytää itselleen JA koiralleen paikan, jossa seistä. Siellä tungoksessa kun pitelin Taistoa ( joka veti jokaisen koiran perään) niin mietin, että onneksi Taisto on niinkin pieni!! Ei käynyt kateeksi niitä irlanninsusikoirien omistajia... Taisto sai hienosti parikilpailussa punaisen nauhan, mutta ei sitten miellyttänyt tuomaria enää kaikkien punaisten vertailussa. Omasta mielestäni Taisto käyttäytyi hienosti ja yllätti minut täysin käyttäytymisellään, jos ei paria poukkoilua sinne tänne lasketa :)

Kolmen tunnin odottelun jälkeen Taisto katseli menoa sylistäni ja paikalle sattui kaksi bostonin omistajaa, joiden bostonit olivat kylläkin kotona ( olisi ollut mukava tavata. paikalla oli vain yksi bostoni meidän lisäksi). He ihmettelivät suunnattomasti Taiston rauhallisuutta ja sanoivat, ettei omat koirat edes pysyisi sylissä! Ja aina olen pitänyt Taistoa ylienergisenä :) Näin sitä oppii!

Kaiken kaikkiaan hyödyllinen, hauska ja raskas viikonloppu sekä minulle että Taistolle. Nyt lepäilemään ja odottamaan ensi lauantaita!!

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Teillä onkin ollut työntäyteinen viikonloppu! Nasun kanssa ollaan käyty kerran mätsäreissä, oltiin ulkona -10 astetta pakkasta ja yli 50 koiraa penturyhmässä.. Ei jaksanut Nasu innostua. Nyt koitetaan sitten uudelleen kun kelit lämpee=) Toivotamme Nasun kanssa onnea ja menestystä tampereelle!
    Katja

    VastaaPoista

Moikka!
Tänne voit kirjoitella terveisiä Taistolle!