lauantai 28. elokuuta 2010

Tapahtumarikas elokuu... kaikin puolin.

Onpas vierähtänyt pitkä tovi viime kerrasta kun kirjoittelin. Paljon on ehtinyt elokuussa tapahtua. Aloitetaanpa Kuopion näyttelyistä.

Kuopiossa Taisto oli sekä perjantaina että sunnuntaina EH. Oli tosi mukava nähdä kasvattaja-Sannaa ja East Bostonsin muita bostoneita ja heidän omistajiaan. Lähtemättömän vaikutuksen teki Taiston sisko Alli. Voi mikä asenne voi pienellä neitibostonilla olla! Jokaista ihmistä ja koiraa piti vahtia ja kaikille haukkua. Aivan hurmaava Alli!!

No tuolla Kuopiossa Taistolla oli ihottumaa vatsan alueella ja soitin Taistolle tiistaiksi lääkärin. Taisto sai antibioottikuurin ja Kaivarin näyttely piti perua. Harmittaa, koska sielläkin olisi ollut paljon East Bostonsilaisia paikalla...

Lääkärissä käynnit jatkuivat, kun Taisto sai allergisen reaktion ja koko naama turposi ihan järkyttävästi ja vartalo oli täynnä suuria patteja. Henkka kävi Taiston kanssa lääkärissä ja Taisto sai kortisonipiikin. Iltaan mennessä turvotus oli onneksi jo tiessään ja seuraavana aamuna patitkin olivat laskeneet. Kyllä säikäytti kunnolla tuo reaktio!!

Tämän viikon torstaina aloitettiin koirakoulu Turun palveluskoiraharrastajien tottelevaisuuskoulussa Haunisissa. Oli kyllä mukava tunti ja sai itse taas pontta ruveta treenaamaan enemmän Taiston kanssa! Ensi torstaina uudestaan :)

Tässä tämän kuun tapahtumia lyhyesti :) Pitää olla taas vähän ahkerampi kirjoittaja ensi kuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Tänne voit kirjoitella terveisiä Taistolle!