keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Muuttokiireitä

Huhhuh, kyllä muuttaminen on sitten rankkaa. Nyt alkaa vihdoin kaikki olla paikoillaan ja ehtii iltaisin vähän rauhoittuakin. Taiston muutto on mennyt enemmän kuin hyvin. Viime perjantaina oltiin ensimmäistä yötä uudessa kodissa ja siitä asti Taisto on viihtynyt hyvin. Jopa keittiö uutena nukkumapaikkana ei ole paljon Taistoa hetkauttanut, mitä nyt vähän tarvitsee minun perääni vinkaista, ennen kuin voi ruveta nukkumaan.

Taisto on kasvanut ihan valtavasti! En ole vähään aikaan päässyt punnitsemaan, mutta alkaahan tuo näyttää jo isolta koiralta :) Vaikkakin tänään kyllä taas huomasin, että onhan TAISTO aika pieni verrattuna muihin koirakoululaisiin. Tänään siis alkoi koirakoulu, ja ensimmäinen kerta oli ainakin ihan positiivinen. Harjoiteltiin koiran rauhoittamista niin, että remmi on jalan alla. Ihan hyvin Taisto suoriutui, hetken ihmetteli ja sitten vaan untenmaille :)

Nyt kun Taisto pääsee sohvalle, niin ei siitä parempaa paikkaa hänestä olekkaan. Vielä on vaan vähän vaikea saada isompia leluja mukaan sohvalle.

Huomenna saadaan Taiston kanssa Laura ja Mio kylään. Saa nähdä miten parikiloinen pommi-Mio selviää Taiston hampaissa... tai toisinpäin :)

Jostain syystä en saa kuvia ladattua koneelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Tänne voit kirjoitella terveisiä Taistolle!