torstai 3. syyskuuta 2009

Taisto torahammas

Miten koiralla voi olla niin kova vimma purra käsiä? Täällä ollaan kädet reikiä täynnä, kun Taisto vähän innostuu, eikä kuule tai näe muuta kuin kädet, joita voi purra miten lujaa tahansa. Tänä iltana otetaan järeämmät aseet käyttöön ja ruvetaan suihkimaan suihkupullolla, kun ei näytä muu auttavan. Kielloista Taisto vaan innostuu, ja kun nostaa kädet pois koiran ulottuvilta, niin into senkun kasvaa. Olen kokeillut myös leikin lopettamista joka kerta kun Taisto puree, mutta ei auta. Suihkupullo siis.

Ja niin, kaikki hyvät vinkit otetaan vastaan!!!

Voi kun itselläkin olisi edes ripaus tuollaista bostonin energiaa ja päättäväisyyttä...

3 kommenttia:

 1. onpa inhottava vaihe. en keksi muuta kuin että huomaamatta piilottaa toiseen käteen kinkkupalan ja tarjoaa normaaliin tapaan kättä purtavaksi. ja HETI kun pureminen loppuu, niin työntää kinkkua suun täyteen.
  tää on tosiaan vaan yksi neuvo, eikä auta heti. mutta tällä aloittaisin.

  VastaaPoista
 2. Niin tuttua, niin tuttua...Nasulla samanmoisia käsien purentavimmoja.. Kieltämällä vaan innostuu, lahkeissakin roikkuu vielä, vähemmän tosin. Kielletty ollaan kovasti, joten kai se kieltämällä loppuu jossain vaiheessa käsienkin pureskelu. Nasu ei tosin pure kauhean kovaa käsiä, vaikuttaa vaan innokkaalta leikiltä.. Taitaa tuolla Allilla olla kuitenkin äiti kasvattamassa, Maija siis.. Niin hienosti istuu.. Nasu istuu kun haluaa, ei käskystä =) Kuun lopulla mekin alotetaan sitten eka koulutus, odotan innolla noita ajotus ohjeita yms.. Mielenkiintoista syksyä! Katja, Nasu & co

  VastaaPoista
 3. yks vinkki tuli viel mieleen et sivele kädet etikalla. Ei kyllä toimi kaikilla...
  Toinen on et odotat et hampaat on vaihtunut ;)

  VastaaPoista

Moikka!
Tänne voit kirjoitella terveisiä Taistolle!