lauantai 23. tammikuuta 2010

Vierailulla Miukin luona

Perjantaina lähdimme ajamaan kohti Hämeenlinnaa. Matkalla Taisto keräsi voimia nukkumalla ja perillä sitten energiaa riittikin. Mion ja Taiston leikki sujui todella hyvin ajatellen, että toinen on reilu kaksikiloinen ja toinen kahdeksankiloinen :) Monta tuntia jaksoivat koirat painia ja juoksennella ympäriinsä ja siinä samassa Taisto taisi unohtaa, että sisälle ei voi pissata. Kolme kertaa saatiin siivota lattioita! Kyllä siinä vähän hermoja vaadittiin...

Nyt Taisto nukkuu tuossa sohvalla ja taitaa nähdä unia Miukin jahtaamisesta, kun niin kovasti unissaan juoksee.

Perjantaina aamulla huomasin märän läntin eteisen matolla. Käänsin maton ympäri ja löysin seitsemän länttiä lisää. Taisto ei ole enää aikoihin pissaillut sisällä muualle kuin pyyhkeelle ja harvemmin enää sillekään. En tiedä onko sitten jotain mielenosoituksia nämä pissailut, mutta toivottavasti loppuvat pian!!!

3 kommenttia:

 1. Moikka!
  Meillä myös Nasu ollut jo lähes sisäsiisti, kunnes yhtäkkiä on alkanut merkkailla sisälle. Nyt sitten yritetään kitkeä tämä ikävä tapa mahdollisimman nopeasti pois.
  Taisto onkin sitten jo iso poika, 8kg!! Nasu on parikiloa kevyempi. Käytiin viikonloppuna näyttelyssä bostoneita katsomassa ja kyllähän niitä on eri kokoisia ja mallisia.. Ihania kaikki!
  Mukavaa talven jatkoa teille ja toivotaan että tämä pissailu saadaan kuriin molemmilla!
  Terkuin katja ja Nasu

  VastaaPoista
 2. Moikka, mukavaa kun kirjoittelit taas Katja!

  Ohhoh, onkohan Taistoa syötetty vähän liikaa kun on noin paljon isompi?!? :D

  Itsekin olisin tullut Turun näyttelyyn ihailemaan bostoneita, mutta olin Hämeenlinnassa, enkä ehtinyt niin aikaisin takaisin lauantai-aamuna.

  Olisi hauska joskus nähdä Nasua! Voitaisiin vaikka keväämmällä sopia joku paikka jossa nähtäisiin, kun näin lähekkäin kerran asutaan!?

  Mukavaa talvea ja toivottavasti sisälle pissailut on jo historiaa keväämmällä!!

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Juu hyvin voidaan treffailla koiruuksien kanssa kunhan pakkaset hellittäisivät edes vähän.. keväämmällä sitten, Nasu ei näillä keleillä suostu kuin pissalle ulos ja sitten taas nopeasti kotiin..

  Katja

  VastaaPoista

Moikka!
Tänne voit kirjoitella terveisiä Taistolle!