perjantai 26. helmikuuta 2010

Kuulumisia.

Kuukausi on kulunut viime kirjoituksesta ja siksi ajattelin vähän päivitellä blogia. Taiston elämään ei kuulu mitään ihmeempiä. Leikkimistä, nukkumista, syömistä ja lenkkeilyä aina silloin, kun tarkennutaan ulos. Kovasti odotellaan jo kevään ilmoja, jotta päästäisiin vähän pidemmille lenkeille ja muutenkin puuhailemaan ulos. Vaikka Taisto ei lumesta ole moksiskaan, niin pakkanen kyllä häiritsee hänen lenkkeilyä. Kolmella jalalla konkkailu ei ole niin kauhean hauskaa, ainakaan Taitosta :)

Vajaan kuukauden päästä on Taiston suuri koitos; ensimmäinen näyttely Tampereella. Taisto ei siitä juurikaan tiedä, mutta minua on alkanut hurjasti jännittää, että tuleekohan siitä mitään. Ei se kai haittaa jos ensimmäinen näyttely menee vähän penkin alle, eihän?!? :)

Viimeviikolla lähistöllä asuva setä tuli lenkillä vastaan vehnäterrierinsä kanssa ja päästi tämän haistelemaan Taistoa. Setä sanoi "Toisella on häntä mitä heiluttaa, mutta toisella ei" ja nauraa hekotteli perään. Sitten setä vielä asiantuntevasti totesi, että "eikös tuo sellainen bostoni ole, noista minä tykkään!" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Tänne voit kirjoitella terveisiä Taistolle!