sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Mökkeilyä

Kesälomaretkemme suuntautui Leppävirran jylhiin maisemiin. Matkat Taisto vietti unten mailla välillä vilkaisten ikkunasta missä mennään. Lomalla kun oltiin niin Taisto sai nukkua meidän sängyssä ja sehän sopi hälle. Taisto selvästi nautti koko lomasta ja olisi varmasti viihtynyt pidempäänkin. No, elokuun alussa päästään uudestaan Leppävirralle!

Tuossa alla on Orinoron rotko. Oli hieno paikka, vaikka matka sinne oli tuskaisen kuuma, eikä hyttyset helpottaneet tilannetta ollenkaan... Loput kuvat ovat mökin pihapiiristä.

Taisto oli erinomainen laivakoira. Eka venereissu tietenkin vähän pelotti, mutta toisella kertaa jo uskalsi katsella maisemia ja ihmetellä vettä. Taisto oli myös loistava onkikaveri. Silmä kovana hän tuijotti vedessä olevaa kohoa ja kun nosti ongen niin oli koira heti paikalla tutkimassa saalista. Vene- ja onkireissujen lisäksi Taiston lomaan kuului ahkeraa kivenkolojen ja sammalten kaivamista sekä herkkujen piilottelua ympäri pihaa. Myös vedestä oli hauska kaivella levää ja muuten vaan loiskutella vettä. Uimaan ei kuitenkaan rohjennut omin päin, mutta hienosti pysyi pää vedenpinnalla uintiharjoituksissa :)

Mökkirutiiniksi muodostui mielettömät spurtit mökkitietä pitkin heti automatkojen jälkeen. Piti päästä purkamaan energiaa ja nopeasti!

Kaikenkaikkiaan siis ihana loma ja ihan mielettömät maisemat tuolla Itä-Suomessa!

2 kommenttia:

  1. Kyll sun Taisto kelpaa kun sulla on noin ihana kalapaikka, onkiminen pidentää ikää. Kesäterveisin Merja

    VastaaPoista
  2. Niin kelpaa :) Taisto tykkäsi kovasti onkimisesta, vaikka tulikin vaan pikkusärkiä :D

    VastaaPoista

Moikka!
Tänne voit kirjoitella terveisiä Taistolle!